UMC zorgverzekering informatie

Bent u werkzaam bij een UMC, een Universitair Medisch Centrum? Dan kunt u samen met uw gezin gebruik maken van de UMC zorgverzekering. Dit is een speciale zorgverzekering, die bestaat uit een basisdekking en een eventueel aanvullend pakket. Uiteraard kunt u dit afstemmen op uw specifieke wensen. Bovendien betaalt u in ieder geval een scherpe premie voor de UMC zorgverzekering. Dankzij de collectiviteitskorting is het mogelijk om op een meer voordelige manier gebruik te maken van de uitstekende zorg.

Misschien vind je de beste more hearts slots het volgende, je hebt genoeg tijd om het te hebben! Ben je het zat om te wachten tot alles verandert? Nu kunt u het dankzij king kong online spielen ! Wees er snel bij, want het aanbod is beperkt! Beproef je graag je geluk? Ga naar onze web-site durante speel fruit slots casino. Verhoogde kansen om les winnen!

Zorgverzekering op maat

U kunt de UMC zorgverzekering volledig naar uw eigen wens samenstellen. Maak bijvoorbeeld gebruik van de aanvullende zorg- en tandpakketten, afhankelijk van de zorg waar u gebruik van wenst te maken. Bovendien kunt u een vrijwillig eigen risico afsluiten om de premie per maand of per jaar te drukken en bestaat er een vrije keuze met het oog op uw huisarts, het ziekenhuis of een specialist waar u gebruik van wenst te maken. Declaraties verlopen heel soepel en met de UMC zorgverzekering kunt u rekenen op een ruime vergoeding in het geval van een ziekte of andere klachten.