Overstappen zorgverzekering

Wilt u overstappen van zorgverzekering? We hebben in Nederland ieder jaar rond de jaarwisseling de mogelijkheid om een nieuwe verzekeraar te selecteren. De verzekeraars maken in november hun nieuwe premies bekend en geven dan bovendien aan met welke zorgaanbieders ze afspraken hebben gemaakt. Vanaf dat moment heeft u tot en met 31 januari van het daarop volgende jaar de mogelijkheid om over te stappen. Uw verzekering zal dan ingaan vanaf 1 januari, met terugwerkende kracht. Zorg er aan de andere kant voor dat u uw huidige zorgverzekering voor 31 december heeft opgezegd. U kunt op die manier overstappen van zorgverzekering om een lagere premie te betalen, of gebruik te maken van een meer uitgebreide dekking.

U zult een zeer goede more hearts slots hieronder vinden, een persoon heeft genoeg tijd om het te hebben! Ben je het zat om te wachten tot alles verandert? Nu kunt u het dankzij king kong online spielen ! Wees er snel bij, want het aanbod is beperkt! Beproef je graag je geluk? Ga naar onze site durante speel fruit slots casino. Verhoogde kansen om ght winnen!

Online overstappen

Wilt u overstappen van zorgverzekering en bent u benieuwd naar de online mogelijkheden? U kunt online overstappen, door bij uw nieuwe verzekeraar aan te geven dat u daar graag een polis af wilt sluiten. Houd er aan de andere kant rekening mee dat u uw oude zorgverzekering op tijd op dient te zeggen. Dit kan in een aantal gevallen online, maar kan anders per brief. U kunt op die manier overstappen van zorgverzekering, zodat u het komende jaar kunt rekenen op goede zorg, tegen een scherpe premie.