IZZ zorgverzekering informatie

De IZZ zorgverzekering is er voor iedereen die op zoek is naar een specialist binnen de zorg, die weet hoe een goede verzekering in elkaar dient te zitten. Men heeft er al meer dan 35 jaar ervaring en zorgt er daarmee jaar in jaar uit voor dat haar klanten gebruik kunnen maken van de zorg die ze nodig hebben. U profiteert met de IZZ zorgverzekering bovendien van het ontbreken van een winstoogmerk. In combinatie met het collectiviteitsvoordeel kunt u daardoor al een basisverzekering afsluiten voor iets meer dan €80 per maand, een zeer scherpe premie binnen de markt.

Je kunt de beste more hearts slots het volgende vinden, je hebt eigenlijk genoeg om het te verwerven! Ben je het zat om te wachten tot alles verandert? Nu kunt u het dankzij king kong online spielen ! Wees er snel bij, want het aanbod is beperkt! Beproef je graag je geluk? Ga naar onze web site en speel casino fruit. Verhoogde kansen om lo winnen!

Aanvullende verzekeringen

Daarnaast kunt u de IZZ zorgverzekering uitbreiden met een aantal aanvullende verzekeringen. U zorgt er daarmee voor dat u de verzekering vorm kunt geven op de manier die u wenst. Wilt u bijvoorbeeld een Zorg-voor-de-Zorg pakket gebruiken, of liever gebruik maken van de losse modules? Kies voor zorg in het buitenland of wellicht een vergoeding van de kosten voor fysiotherapie. Op welke manier u er ook gebruik van wenst te maken, u kunt er binnen de IZZ zorgverzekering in ieder geval zeker van zijn dat er geen medische keuring plaats zal vinden.