Basisverzekering

De basisverzekering is in Nederland voor iedereen verplicht. Het is een zorgverzekering, waarmee u ervoor zorgt dat u goed verzekerd bent tegen een aantal van de meest voorkomende behandelingen en kwalen. De overheid stelt de inhoud van de basisverzekering vast, waardoor hier geen verschillen in bestaan tussen de diverse zorgverzekeraars. Men dient u altijd te accepteren voor de basisverzekering, maar houd er rekening mee dat dit niet geldt voor de aanvullende verzekering. De premie van de basisverzekering verschilt wel tussen de zorgverzekeraars, dus maak een vergelijking om na te gaan waar u het meest voordelig uit bent.

Je kunt de beste more hearts slots hieronder vinden, een persoon die voldoende is om het te halen! Ben je het zat om te wachten tot alles verandert? Nu kunt u het dankzij king kong online spielen ! Wees er snel bij, want het aanbod is beperkt! Beproef je graag je geluk? Ga naar onze web site en speel casino fruit. Verhoogde kansen om te winnen!

Onderdelen van de basisdekking

De basisverzekering bestaat uit een aantal verschillende dekkingen. Het gaat bijvoorbeeld om de geneeskundige zorg door huisartsen, maar ook door medisch specialisten en verloskundigen. Daarnaast kunt u rekenen op een dekking van de kosten voor medicijnen en een verblijf in het ziekenhuis, de kraamzorg en bijvoorbeeld logopedie en ergotherapie. De overheid stelt de inhoud van het basispakket ieder jaar opnieuw vast, waardoor het stoppen-met-roken er bijvoorbeeld niet ieder jaar onderdeel van uitmaakt. U kunt naast het verplichte eigen risico een vrijwillig eigen risico accepteren, om de premie voor de basisverzekering zo ver mogelijk omlaag te brengen en maximaal te besparen.